11 червня 2019

Розклад поєдинків боксерського турніру на Європейських іграх


Фактично вже за тиждень наша команда бере курс на Білорусь, де розпочнеться один з найбільш важливих та масштабних спортивних стартів для збірної України у 2019 році. Саме з 21 по 30 червня у Мінську пройдуть другі в історії Європейські ігри.  

Щодо безпосередньо боксерського турніру на Європейських іграх, то його прийматиме протягом дев’яти змагальних днів у міський палац спорту «Уручьє».

За попередньою інформацію ім’я своїх суперників наші боксери дізнаються вже 20 червня під час офіційної церемонії жеребкування.

Боротьбу на змаганнях, як вже повідомлялося раніше, наші боксери розпочнуть 21 червня зі стадії 1/8. Саме шістнадцятка найсильніших буде представлена в кожній з вагових категорії в першому раунді змагань.  

Боксерський турнір Євроігор відкриють представники найлегшої вагової категорії до 49 кг. Цього ж дня свої перші бої проведуть також боксери 91 кг та надважкого дивізіону.

Протягом наступних трьох днів, а саме з 22 по 24 червня включно, відубудться заключні поєдинки попередньої стадії змагань в чоловічій та жіночій програмі змагань.

Одним з ключових етапів стане боротьба за потрапляння до медального заліку Європейських ігор. Поєдинки 1/4 стадії змагань відбудуться 25 та 26 червня.

Надалі ж вболівальників очікуватиме один півфінальний день та два заключні фінальні дні турніру, в рамках яких і будуть розіграні головні нагороди змагань.

Варто також зазначити, що трансляцію Європейських ігор здійснюватиме телеканал «Інтер», в програмі якого буде і боксерський турнір.

Збірна України вирушить до Мінську у складі 13 боксерів: 10 боксерів у складі чоловічої збірної та 3-и у складі Національної жіночої команди.

Нагадаємо, саме в ці дні Національна чоловіча та жіноча збірні проводять заключний етап підготовки до Європейських ігор на Олімпійській тренувальній базі у Конча-Заспі, звідки. 18 червня, вирушать до столиці Білорусі.

Також Вашій увазі офіційний сайт змагань Європейських ігор.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ