20 травня 2019

Національна збірна України відвідала термальні води «Косино»


Боксери та тренерський склад чоловічої Національної збірної України відвідали одне з найбільш мальовничих місць Закарпатської області – курорт термальні води «Косино». На запрошення керівництва закладу наша команда провела вихідний день на відновлювальних процедурах.

Про це повідомив головний тренер Національної збірної України Леонід Лоївський.

«Ми продовжуємо активну підготовку до Європейських ігор. Наразі  перебуваємо у Тисовці на навчально-тренувальному зборі. Далі Конча-Заспа і від’їзд до Мінську, – зазначив Леонід Миколайович.Висловлюю слова власнику термальних вод «Косино» Олексію Іванчо, за чудово організований вихідний день для нашої команди. Хлопці у Тисовці виконали величезний об’єм роботи і активно провели вихідний день. Це не лише допомогло усім нам фізично відійти від важкої праці, а й морально відпочити від непростих робочих буднів. Загалом хочу відмітити, що підготовка до ігор йде за планом і ми прикладемо усіх від нас можливих зусиль, аби на високому рівні представити нашу країну на Європейських іграх у Білорусі».

Нагадаємо, в ці дні наша команда перебуває на навчально-тренувальному зборі в Тисовці (Львівська обл.), а з 2 по 17 червня наша команда перебуватиме на заключному зборі у Конча-Заспі. 18 червня наша команда рейсом Бориспіль – Мінськ відправиться до столиці Білорусі. Перші поєдинки на Європейських іграх наші боксери проведуть 21 червня.

В рамках навчально-тренувального збору у Конча-Заспі наша буде проведено відкрите тренування Національної збірної України, де наші спортсмени покажуть свою готовність до Євроігор.  



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ