22 лютого 2019

Пройшов перший день генеральної асамблеї EUBC


Президент Федерації боксу України Володимир Продивус взяв участь у засіданні Генеральної Асамблеї Європейської Конфедерації боксу.

Саме сьогодні, 22 лютого, Генеральна Асамблея EUBC затвердила важливі зміни до статуту організації та заслухали звіт роботи центрального офісу за останні 4 роки.

Так само звітували і голови комісій Європейської Конфедерації боксу. Нагадаємо, головую змагальної комісії EUBC є президент ФБУ, член Виконавчого комітету AIBA Володимир Продивус.

В своїй промові Володимир Продивус відзначив суттєві позитивні зміни у якості проведених на території Європи міжнародних змагань.

«З впевненістю можу сказати, що бокс на нашому континенті розвивається активними темпами. Це, в першу чергу, є свідченням якісної роботи керівництва та комісій Європейської Конфедерації боксу, а також тісної співпраці EUBC з Національними Федераціями. Ми намагаємось постійно запроваджувати ті нововведення, які йдуть виключно на користь нашого виду  спорту і це дійсно дає результат, - зазначив Володимир Продивус. - Європа проводить більше 60% всіх міжнародних стартів у світі і саме ми маємо бути передовим континентом у якості проведених змагань. На сьогоднішній день ми показуємо усі провідні турніри в прямому ефірі, щоб робити олімпійський бокс ближчим до людей та більш привабливим для спонсорів. Ми запроваджуємо нові стандарти проведення змагань для підвищення їх видовищності. Окрім того наразі плануємо запуск нових змагань - «Європейського боксерського туру». Це, фактично, аналогічний формат тенісного ATP, де у підсумковому турнірі року зустрічаються найсильніші. Виходячи з вищесказаного висловлюю слова подяки президенту Європейської Конфедерації боксу Франко Фальчінеллі за довіру та підтримку нашого виду спорту. Наразі для олімпійського боксу настали дуже непрості часи. Переконаний, що лише сумісними зусиллями ми маємо працювати над покращенням ситуації та маємо зробити все необхідне аби залишити бокс в програмі Олімпійських ігор».

Варто також зазначити, що 23 лютого, в рамках Асамблеї, відбудуться вибори віце-президентів та членів Виконкому Європейської конфедерації боксу.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ