15 лютого 2019

Странджа-2019: Петров та Барабанов перемагають


14 лютого пройшли перші поєдинки попередньої стадії Міжнародного турніру класу «А» - «Странджа-2019», який в ці дні проходить в столиці Болгарії місті Софія.

В рамках стартового дня змагань представники Національної збірної України здобули дві перемоги та, нажаль, зазнали однієї поразки.

Отож, путівки до наступного раунду змагань здобули Віктор Петров (вагова категорія 69 кг), який одноголосним рішенням суддів переміг представника Індії Мандіпа Джангра та Євген Барабанов (вагова категорія 69 кг), який здобув дострокову перемогу над хорватом Петаром Цетінічем.

Єдиної поразки зазнав лідер збірної України у вазі до 81 кг Степан Грекул. З рахунком 2:3 наш боксер поступився представникові Болгарії Благой Найденов.

В рамках другого дня змагань на ринзі ми побачимо двох представників нашої команди. Право вийти до наступного раунду змагань здобуватимуть: Ярослав Харциз (вагова категорія 64 кг) та Олександр Хижняк (вагова категорія 75 кг).

Також Вашій увазі усі результати за 14 листопада та склад пар на сьогоднішній змагальний день. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ