8 грудня 2018

З Днем народження, президенте!


Сьогодні святкує День народження Людина з ім`ям якої ми пов`язуємо успіхи та перемоги української школи боксу. Саме його по праву вважають найбільш успішним президентом Федерації боксу України. Людина, яка віддана своєму улюбленому виду спорту... Людина, яка пройшла шлях від успішного боксера до найвищих спортивних управлінських вершин та власним прикладом надихає людей до самовдосконалення та розвитку. Член Виконавчого комітету Міжнародної боксерської Асоціації, голова змагальної комісії Європейської Конфедерації боксу, успішний бізнесмен та меценат – ПРОДИВУС Володимир Степанович. 

Шановний Володимире Степановичу! 

Ваша робота на посаді Президента Федерації боксу України – є, беззаперечно, черговою напрочуд успішною сторінкою Вашої багатогранної біографії. Ваші прогресивні методи управління на чолі керманича ФБУ не лише надали потужного поштовху до розвитку та примноження славетних традицій української школи боксу, а й надали впевненість кожному з нас, що бокс й надалі розвиватиметься не менш активними кроками. Останні успіхи наших команд на міжнародній арені - яскравий тому приклад та як найкращий показник цих слів. Саме під Вашим керівництвом ми ставали найсильнішими на Чемпіонатах Європи, світу та Олімпійських іграх. Ми також переконані й в тому, що і подальшому майбутньому ми матиме не менш вагомі приводи для гордості за наші збірні. 

Керуючись у своїй роботі виключно професійними принципами Ви змогли досягти неймовірних результатів як у спорті, бізнесі та житті, і, що найголовніше, Ви не зупиняєтесь на досягнутому та впевнено продовжуєте примножувати свої здобутки.

Колектив Федерації боксу України та, безумовно, вся боксерська спільнота вітає Вас з Днем народження. Зичимо Вам міцного здоров’я, щастя та успіхів в усіх Ваших починаннях. Здоров`я Вам та усього самого найкращого. 

З Днем народження, Наш Президенте! 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ