5 грудня 2018

Луцьк прийняв міжнародний турнір з боксу та суддівський семінар


29.11-02.12.2018 в місті Луцьку на базі Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні, проходив відкритий Всеукраїнський боксерський турнір пам'яті майстра спорту України з боксу Василя Лотоцького.

В турнірі прийняли участь 150 боксерів з 14 регіонів України (Вінницької, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької та Волинської) та 4-х країн ближнього зарубіжжя: Білорусії, Литви, Польщі та Молдови.

Змагання проходили у чотирьох вікових групах: школярі, юніори, молодь та чоловіки до 22-х років.

Крім того, в рамках турніру було проведено суддівський семінар. Проводив його найбільш досвідчений суддя України, суддя двої Олімпійських ігор Микола Каракулов.

У навчаннях взяли участь 20 суддів Федерації боксу Волинської області, один суддя з Білорусії та 8 суддів з інших регіонів України, які прибули на змагання у складах своїх команд.

До Вашої уваги пропонується ознайомитись з підсумковими результатами змагань. Для завантаження перейдіть за нижченаведеним посиланням. 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ