11 жовтня 2020

ЧУ серед молоді Хмельницький-2020: Відомі імена фіналістів змагань


Саме сьогодні, 11 жовтня, у Хмельницькому відбудуться фінальні поєдинки однієї з головних подій в українському спорті – Чемпіонату України з боксу серед молоді.

За результатами попередніх напружених змагальних днів перше місце за кількістю боксерів у фіналах виборола команда Харківської області, яка представлена п’ятьма боксерами. Друге та третє місце розділили між собою команди Вінницької та Одеської областей, які у вирішальних поєдинках будуть представлені чотирма учасниками.

Вашій увазі також пропонується переглянути усі результати півфінального змагального дня, оновлені графіки та склад пар фінальних поєдинків, які, нагадаємо, відбудуться 1й жовтня. Для завантаження перейдіть за нижченаведеними посиланнями.

Поєдинки Чемпіонату України з боксу серед чоловіків Ви зможете переглянути на офіційних ресурсах Федерації боксу України та Хмельницької обласної Федерації боксу. Для перегляду перейдіть за наведеними посиланнями:

YOUTUBE ФБУ, FACEBOOK ФБУ, FACEBOOK ХОФБ

Вирішальні бої Чемпіонату України серед молоді розпочнуться об 11:00.

Генеральний партнер Чемпіонату України з боксу серед молоді - компанія Quattrgroup

Також пропонуємо Вам переглянути інтерв'ю щодо молодіжного чемпіонату України старшого тренера збірної України Олега Кудінова, а також президента Федерації боксу Хмельницької області Андрія Чумакова.



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ