3 серпня 2020

Шоу Big Boxing Night від USYK17 Promotion: усі результати


На арені в парково-готельному комплексі Equides в селищі Лісники під Києвом пройшов прем'єрний вечір боксу від компанії USYK17 Promotions легендарного українського боксера, олімпійського чемпіона Олександра Усика.

На ринг вийшли чимало перспективних українських боксерів, у тому числі глядачі побачили бої за участю супертяжів Владислава Сиренка, Віктора Вихриста і Олександра Захожого.

До вашої уваги результати файткарда.

Андрій Ісаков – Павло Гришковець (Білорусь)

Боксер Національної збірної України вінничанин Андрій Ісаков, що виступає у напівважкій категорії, здобув шосту перемогу на профі-ринзі ефектним нокаутом у четвертому раунді.

Станіслав Кутін – Вадим Костючок

Важковаговику Кутіну вдалося здобути дострокову перемогу над співвітчизником – джорніменом Вадимом Костючком. В кінці п'ятого раунду з кута Костючка на ринг полетів білий рушник, що засвідчив його капітуляцію.

Зоравора Петросян – Едуард Мерінець

Топ-проспект першої напівсередньої ваги Петросян переконливо розправився зі співвітчизником Едуардом Мерінцем. Зоравора весь бій контролював ситуацію в рингу і міг розраховувати на дострокову перемогу. Однак отримав він її лише одноголосним рішенням суддів Мерінець вистояв до кінця поєдинку. 

Олександр Соломенніков – Данило Савченко

Вихованець Івано-Франківська Олександр Соломенніков одноголосним рішенням суддів переміг Данила Савченка з Павлограда. Бій тривав усі чотири раунди.

Дмитро Безус – Павло Лук’янов

Безус мав повну перевагу над своїм суперником і переміг. Бій також тривав усі раунди, незважаючи на нокдаун Лук’янова у першому раунді.

Даніель Лапін – Сергій Крапшила (Білорусь)

Даніель Лапін в своєму дебютному поєдинку на професійній арені зумів перемогти білоруса Крапшилу рішенням суддів.

Віктор Вихрист – Семен Пахомов

Вихристу не склало проблем перемогти харків'янина Пахомова. У другому раунді він технічним нокаутом здолав суперника. Для Вихриста це був другий бій на профі-рингу і знову дострокова перемога. У Пахомова в пасиві 11 поразок в 13 боях.

Олег Малиновський – Олег Ісаєв (Білорусь)

Весь поєдинок українець Малиновський домінував над суперником. Ісаєв хоч і чинив опір, проте в атаку практично не переходив. Підсумок бою – перемога українця рішенням суддів.

Дмитро Митрофанов – Анатолій Хунанян (Чехія)

Відомий український боксер не зумів за шість раундів відправити суперника в нокаут, але здобув перемогу рішення суддів.

Олександр Захожий – Костянтин Довбищенко

Поєдинок був досить рівним, але все ж перемогу одноголосним рішенням суддів здобув Захожий.

Андрій Великовський – Руслан Щелєв

У п'ятому раунді Великовський зумів здобути перемогу технічним нокаутом.

Петро Іванов – Роман Шкарупа

Боксери провели в рингу всі вісім раундів і перемогу одноголосним рішенням суддів отримав фаворит поєдинку Петро Іванов.

Владислав Сіренко – Павло Кроленко

На початку поєдинку Кроленко зумів здивувати і суперника і глядачів, але все ж після четвертого раунду Павло не зміг продовжити бій, а тому Владиславу Сіренку присудили перемогу технічним нокаутом.

Фото USYK17 Promotion



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ