21 вересня 2018

Україна отримала першого сертифікованого лікаря AIBA


Федерація боксу України отримала офіційне повідомлення від Міжнародної боксерської Асоціації про те, що українець Богдан Івнєв успішно склав іспити на лікаря міжнародної категорії AIBA.

Здача іспитів на міжнародну категорію проходила з 19 по 21 серпня в рамках проведення Чемпіонату світу з боксу серед молоді в Будапешті (Угорщина).

Таким чином Богдан Івнєв став першим українцем серед лікарів Міжнародної боксерської Асоціації.

«Вітаю Богдана з цим важливим особистим та, без перебільшення, ваговим для всього українського боксу результатом, – зазначив ФБУ Володимир Продивус. – Знаючи Богдана особисто можу запевнити, що він досягне вагомих іспитів в свої професійній сфері. Людина дійсно професіонал своєї справи. Окрім того Богдан Івнєв вільно володіє англійською мовою, що допоможе йому представляти ФБУ на різноманітних міжнародних змаганнях найвищого рівня. Завдання для ФБУ - розширювати свою присутність на міжнародній арені і ми впевненими кроками рухаємось до цієї мети. Представництво України в комісіях міжнародних комісіях AIBA та EUBC, нові міжнародні технічні делегати від нашої держави, підвищення кваліфікацій для суддів та тренерів і це незначна частина успішних результатів ФБУ лише за останні місяці. Переконаний, так буде і надалі».



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ