11 вересня 2018

Дмитро Шенцев отримав міжнародну спортивну відзнаку «Золотий Мангуст»


Перший віце-президент Федерації боксу України, харків`янин Дмитро Олексійович Шенцев, отримав міжнародну спортивну премію «Золотий мангуст» 2018.

Міжнародна премія за заслуги і досягнення в спорті «Золотий Мангуст» була заснована громадською організацією «Мангуст» в 2009 році.

Премія «Золотий Мангуст» - це міжнародний «спортивний Оскар», який присуджується кращим спортсменам, видатним ветеранам спорту, а також меценатам, бізнесменам і політикам, які внесли значний вклад в розвиток спорту і присвятили своє життя побудові здорового суспільства. Щорічна  церемонія нагородження премією «Золотий Мангуст» - традиційне і резонансна подія в спортивному світі.

8 вересня 2018 року Одесі відбулася 10-та ювілейна церемонія нагородження Міжнародної спортивної премією «Золотий Мангуст».

Дмитро Шенцев був нагороджений Спеціальним орденом «Золотий Мангуст» за підтримку і розвиток фізичної культури і спорту. Нагорода виготовлена ​​з чистого золота з емальованими вставками ручної роботи.

Нагадаємо, у 2017 році місто Харків провів на найвищому рівні Чемпіонат Європи з боксу серед чоловіків. Саме Європейська першість у Харкові отримала найвищу відзнаку від Європейської боксерської Конфедерації (EUBC). Ще однією масштабною спортивною подію 2018 року була матчева зустріч "Чотирьох країн", яка організована за ініціативи Дмитра Шенцева. Участь в змаганнях приймали найсильніші збірні світу: Казахстан, Узбекистан, Туркменістан та Україна. Черговою знаковою подією для Харкова у 2018 році стане Чемпіонат України з боксу серед чоловіків, який Харків прийматиме у грудні потоного року. 



ПАРТНЕРИ усi ПАРТНЕРИ